Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Cassandra Bergström - 5 januari 2010 18:32

Ett år äldre... Visare? Jag vet inte. Dagen har bestått av mycket firande och tårta... Inte direkt. Dagen började med att mamma, pappa och Cecilia väckte mig och Max med mycket vacker "jamåhonleva"sång. Jag fick min pressent och Max sin i förväg eftersom att vi fick varsin biljett till Sonisphere-festivalen i sommar :D

Sedan hade mamma bakat scones på morgonen eftersom att jag önskade mig nybakat bröd till frukost. Det var gott men blev en fail eftersom att jag kände mig illamående efteråt, fick lite småångest :(

Sedan gick vi på resturang och jag åt en sallad. Efter har det inte hänt nått... Jag och Max blev ensamma hemma en lång tid... Sedan var det precis middag, känner mig otroligt tung och kommer att ha världens ångest senare. Men jag antar att jag får försöka tänka mig att det är min födelsedag och jag är värd att äta lite gott.


Jag är dock jätterädd inför imorgon eftersom att vi ska till farmor och farfar för att äta. Jag vet inte om jag klarar av det och jag tror inte att de skulle förstå om jag inte åt. Vi får se, jag får göra mitt bästa.


Nu ska vi se Inglorius Bastards tror jag. Max sitter och spelar tv-spel :/ Får slita honom bort därifrån, det är trots allt min födelsedag ;)

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad har du för erfarenheter av ätstörningar?
 Jag har en själv
 Jag har haft en
 Jag önskar att jag hade en
 Jag känner någon som har en/ har haft
 Jag vet någon som har en/ har haft
 Jag har ingen erfarenhet av ätstörningar

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards